Välkommen till Oribiums tekniska support. Har man en fråga av teknisk natur, finner man förmodligen svaret i någon av artiklarna i vår kunskapsdatabas. Saknas något speciellt som borde finnas här? Tveka inte att kontakta oss.

Man kan också kontakta vår tekniska support med kontaktformuläret.

Webbhotell

Wordpress

WordpressWordpress är ett populärt publiceringsverktyg som är mycket uppskattat för sin användarvänlighet, framförallt enkelheten att publicera och redigera information, men även för sina tillägg i form av funktioner som e-handel. WordPress går att ladda ned och använda kostnadsfritt. Wordpress fungerar utmärkt i vår miljö och man kan utan problem installera olika former av tillägg till Wordpress.