Responsiv hemsida som tjänst

Vårt webbhotell CMS omfattar både webbhotell och publiceringsverktyg, innehållshanteringssystem CMS (Content Management System). Man uppdaterar och lägger till nya artiklar via ett peka-och-klicka gränssnitt med en lättanvänd texteditor.

Responsiv webbdesign

Responsiv webbdesign innebär att man bygger en hemsida där man tillåter layouten att förändras beroende på vilken skärmupplösning besökaren har. Sidorna anpassar sig automatiskt beroende på om man surfar med datorn, mobilen eller surfplattan.

Responsiv Webbdesign

Hemsida som tjänst

Hemsida som tjänst innebär att man som kund hos Oribium inte själv behöver installera eller uppdatera programvara, och driftsätta sin hemsida. Oribium ansvarar för driften av kundens hemsida, precis som driften av webbhotell.

Beställ

Hemsida som tjänst

Nu tillhandahåller Oribium responsiva hemsidor som tjänst. Hemsidan anpassas automatiskt, oavsett om man surfar med en dator, telefon eller surfplatta.

Våra tjänster

Vår ambition är att våra tjänster skall resultera i en kostnadseffektiv lösning med maximal verksamhetsnytta för kunden. Vi avser att vara en ledande tjänstepartner kring fri programvara, att tillhandahålla ett kvalificerat tjänsteutbud och att leverera tjänsterna med bästa kvalitet och kompetens.