Kundrelationssystem

Det är av vital betydelse för alla organisationer att upprätthålla goda relationer med sina kunder och kontakter. Med ett webbaserat kundrelationssystem är aktuell information alltid tillgänglig oavsett om man befinner sig på kontoret, på tjänsteresa, i sitt hem eller på semesterresa.

Hantera kunder

Kontakt

Man kan hantera ett obegränsat antal företag och kontaktpersoner, och följa historik om aktiviteter, samtal och möten. Man kan också hantera potentiella kunder under bearbetning med samma funktionalitet och goda överblick. Man kan naturligtvis även på ett professionellt vis hantera sina aktiviteter, kampanjer, prospekt, projekt och ärenden.

Dela kalender och dokument

Kalender

I kalendern får man en bra överblick över sina aktiviteter, och kan grafiskt åskådliggöra både sina egna och sina kollegors schemalagda aktiviteter.

Kundrelationssystemet omfattar också ett utmärkt dokumenthanteringssystem, med versionshantering och kategorisering.

Kundrelationssystem

Säljstöd som tjänst på Internet

För att möta efterfrågan och för att tillfredsställa behoven för organisationer utan egen IT-avdelning liksom för de med begränsad IT-kompetens tillhandhåller vi kundrelationssystem, eller säljstödsystem som många benämner det, som en tjänst på Internet.

Önskar ni mer information, ett personligt sammanträffande eller en offert? Tveka inte att kontakta oss.

Förfrågan

Webbhotell
Webbhotell