uWSGI

uWSGI är en full stack för att bygga webbtjänster, som webbhotell. Utöver processhantering och processövervakning används uWSGI även som applikationserver för att antal protokoll och programmeringsspråk, som PHP, Perl, Python och Ruby. Inom Oribiums webbhotell används uWSGI som applikationsserver tillsammans med både webbservern Nginx och webbservern Apache.

Support Webbtjänster

Sökmotormarknadsföring

Med sökmotormarknadsföring leds potentiella kunder till er webbplats vid exakt det tillfälle då de söker efter era tjänster eller produkter.