Teknik Servrar

Vårt webbhotell tillhandahåller all teknik och de hjälpmedel som behövs för en framgångsrik närvaro på Internet. I alla våra paket ingår MySQL-databas, FTP-server, ett obegränsat antal e-postkonton och gott om utrymme för stora som små projekt.

Våra servrar använder GNU/Linux CentOS som operativsystem, med stöd för PHP, Perl, Python och Ruby. Man kan välja om man vill använda Apache eller Nginx som webbserver, med eller utan applikationsservern uWSGI. För SMTP-tjänster används Postfix, och för POP/IMAP-tänster Dovecot. All administration av webbhotellet, som domäner, FTP och e-post sker via en webbaserad kontrollpanel.

Support Webbtjänster

Hemsida som tjänst

Nu tillhandahåller Oribium responsiva hemsidorsom tjänst. Hemsidan anpassas automatiskt, oavsett om man surfar med en dator, telefon eller surfplatta.