Välkommen till Oribiums tekniska support. Har man en fråga av teknisk natur, finner man förmodligen svaret i någon av artiklarna i vår kunskapsdatabas. Saknas något speciellt som borde finnas här? Tveka inte att kontakta oss.

Man kan också kontakta vår tekniska support med kontaktformuläret.

Webbhotell

Teknik Servrar

Våra webbhotell tillhandahåller all teknik och de hjälpmedel som behövs för en framgångsrik närvaro på Internet. I alla våra paket ingår MySQL-databas, SFTP-server, ett obegränsat antal e-postkonton och gott om utrymme för stora som små projekt.

Våra servrar använder GNU/Linux CentOS som operativsystem, med stöd för PHP, Perl och Python. Vi använder Nginx som webbserver, med eller utan applikationsservern uWSGI. För SMTP-tjänster används Postfix, och för POP/IMAP-tänster Dovecot. All administration av webbhotellet, som domäner och e-post sker via en webbaserad kontrollpanel.