Drift av Internetservrar

Många företag har krav på sin IT-verksamhet som inte kan tillgodoses med ett vanligt webbhotell. I detta fall står valet mellan att administrera sin egen server eller att överlåta driften till någon annan. Genom att fokusera på affärsverksamheten och utveckla företagets kärnverksamhet snarare än att installera säkerhetsuppdateringar till operativsystem, optimera brandväggen, installera uppdateringar till applikationer, märka backupband eller jaga datavirus, skapar man förutsättningar för att utvecklas och överleva i en allt hårdare konkurrens. Som ett led i vår ambition att leverera kostnadseffektiva helhetslösningar med maximal verksamhetsnytta för kunden tillhandahåller vi Internetservrar till konkurrenskraftiga priser för företag och privatpersoner.

Kontakta oss

Sökmotoroptimering

Med sökmotoroptimering hjälper vi dig att skapa trafik med hög relevans från sökmotorerna, och synliggöra din hemsida inför din målgrupp.

Läs mer

Hemsida som tjänst

Nu tillhandahåller Oribium responsiva hemsidorsom tjänst. Hemsidan anpassas automatiskt, oavsett om man surfar med en dator, telefon eller surfplatta.

Läs mer