Drift - Outsourcing

För att överleva och utvecklas i dagens hårda konkurrens krävs att varje del av en organisation fungerar optimalt och bättre än konkurrenternas. Oribiums ambition är att våra tjänster skall resultera i en kostnadseffektiv IT-verksamhet med maximal verksamhetsnytta för kundens affärsverksamhet. Outsourcing av hela eller delar av IT-verksamheten till Oribium resulterar i en förstklassig kostnadseffektivitet, flexibilitet och kvalitet. Oavsett om ni söker stabil drift och övervakning av affärskritiska applikationer eller om ni har speciella krav för er webbserver eller FTP-server när det gäller prestanda, bandbredd, lagringsutrymme, konfiguration, programvara eller säkerhet, tveka inte att kontaka Oribium.

Outsourcing till Oribium

  • Fokus på kärnverksamheten och dess utveckling
  • En maximalt kostnadseffektiv IT-verksamhet
  • En IT-verksamhet som följer kärnverksamhetens behov av förändring
  • Bästa möjliga tillgänglighet till affärskritiska applikationer

Kontakta Oss

Önskar ni information om våra tjänster, ett personligt sammanträffande eller en offert? Tveka inte att kontakta oss.

Kontakta oss

Hemsida som tjänst

Nu tillhandahåller Oribium responsiva hemsidorsom tjänst. Hemsidan anpassas automatiskt, oavsett om man surfar med en dator, telefon eller surfplatta.

Läs mer

Kundrelationssystem

Med ett webbaserat kundrelationssystem är aktuell information alltid tillgänglig oavsett om man befinner sig på kontoret, på tjänsteresa, i sitt hem eller på semesterresa.

Läs mer